Calvin Klein

T-shirts og toppe siden 1942

Om Calvin Klein 

Siden 1968 har det amerikanske designikon Calvin Klein produceret kvalitetstøj til piger og kvinder i hele verden. I 1980’erne og 90’erne fik mærket stor international anerkendelse og store personligheder såsom Mark Walberg, Christy Turlington og Kate Moss fik deres modelkarriere gennembrud i CK klassiske undertøjsreklamer. I dag er det stadig nutidens største ikoner såsom Justin Bieber og Lara Stone, der står model i deres nyeste kampagner. Der har altså altid været en glamouriøs aura omkring det amerikanske multibrand Calvin Klein.

Kvalitets basis fra Calvin Klein

Når vi hos Loftet vælger at forhandle Calvin Klein er det fordi, at vi samt vores kunder elsker de klassiske amerikanske vibes mærket signalerer. Calvin Klein formår at lave basis tøj, der via det klassiske og ikoniske logo fuldender et ung og moderigtigt look. Calvin Kleins kollektioner har alt fra de bedste kvalitets strømper og strømpebukser til sweat og tee i bomuld til igen at indeholde klassiske styles som jeans og denim jakker.

Loftet.dk er online forhandler af Calvin Klein t-shirt, sweatshirts, polo og caps

Loftet.dk er officiel forhandler af Calvin Klein, og vores sortiment på webshoppen indeholder t-shirts, toppe, caps, polo og sweatshirts fra den legendariske designer. Derudover også nogle få accessories som strømpebukser og strømper. Stilen er som altid meget enkel og næsten minimalistisk i pasform og print.

Vi har købt nogle af de mest ikoniske styles med det kendte logo og print. Se hele udvalget fra Calvin Klein til damer i vores fysiske butikker eller shop online på Loftet.dk.