Fila

Kendt sportswear brand tøj til pigerDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Om Fila

Fila blev grundlagt i 1911 af de to italienske brødre. Virksomheden startede med at lave tøj til folk i de italienske alper, derefter begyndte de at lave sportstøj til kvinder. Virksomhedens primære produkt var oprindeligt undertøj, før de bevægede sig ind i sportstøjsbranchen i 1970’erne. Brandets popularitet steg gevaldigt da de gik all in på sportswear.

 

Sportswear fra Fila

Fila er et af de største sportsbrands i verden og de har over 100 års erfaring med sportstøj. I 80’erne var det ikoniske design yderst populært. I 2007 fik tøjmærket et takeover af Fila Korea fra Syd Korea. Brandet har siden hen fået et comeback med deres nye vintage linje, dog er tøjet stadig med samme look og kvalitet som holder både til sport og hverdag. De forstår at mixe sportswear med klassiske silhuetter og farver med moderne detaljer. Dette tøj er et fedt match til den retro sportstøj stil.

 

Shop Fila online hos Loftet.dk

Hos Loftet.dk forhandler vi det kendte mærke Fila. Her har vi styles fra den nye vintage linje, hvor tøjet både er sporty og stilet. Vi forhandler blandt andet den populære sweatshirt Chicago i blå med hvide prikker og logo, og i rød med printet Fila skrift over alt, kjoler og t-shirts. Disse styles kan shoppes både på Loftets webshop og i vores butikker i Aalborg, Odense, Randers, Århus og Amager. Du har fuld returret når du shopper online på loftet.dk, her har du 30 dage til dette. Alt det kræver af dig er, at medbringe varen i din Loftet butik eller du kan sende varen retur til webshoppen. Det eneste du skal huske er, at udfylde retursedlen og så ordner vi resten for dig.