Frederik Bagger

Nordisk og tidløst design 

Frederik Bagger – Smuk nordisk design

Frederik Bagger er søn af Erik Bagger, som er en kendt dansk designer igennem de sidste 30 år. Frederik Bagger har altid ønsket at være i samme branche som sin far og arbejdede i en langårrække ved Erik Bagger A/S og kom der igennem alle led i organisationen. Efter at have fulgt sin fars fodspor igennem mange år, har Frederik Bagger valgt at skabe sit eget brand.

Loftet forhandler nordisk design fra Frederik Bagger

Hos Loftet.dk er vi forhandler af de smukke glas og skåle fra Frederik Bagger. Det smukke nordiske design kan bruges til mange anledninger og pynter pænt i hjemmet. På loftet.dk kan du shoppe Frederik Bagger på grund af de elegante designs som Frederik Bagger producerer. Hvis du ønsker krystal glas og skåle, som har et enkelt men smukt design, så skal du shoppe dette brand på webshoppen.

Shop online på Loftet.dk

Loftet.dk er officiel forhandler af Frederik Bagger. Køb smukke krystalglas og krystalskåle til at pryde dit hjem, der skaber en unik elegance. Vi sender hurtigt og sikkert med GLS og PostNord. Såfremt varen ikke er som forventet, kan du blot sende varen retur inden for 30 dage.