Le Grenier

Le Grenier - feminint og fint

Le Grenier

Le Grenier er et dansk high-street tøjmærke til kvinder og piger, der gerne vil have de nyeste tendenser i deres garderobe. Fra Le Grenier finder du styles i både enkelt design og fine prints. Brandets stil er feminin med et sofistikeret look. De har specialiseret sig i at designe styles som toppe, kjoler og skjorter med fine prints og i god pasform. Le Grenier er gode til at spotte tidens trends og formår at skabe high-street fashion i god kvalitet og til fornuftige priser. Du får derfor et produkt hvor du ikke behøver at gå på kompromis – produkterne følger modens nyeste trends og er samtidig et kvalitetsprodukt.

Flot og trendy mode  

Le Grenier lancerer kollektioner med styles der følger modens trends og du kan derfor finde blonder, blomsterprint, turtleneck modeller, nederdele, toppe og kjoler i vores flotte udvalg. Brandets styles har moderigtige og trendy detaljer der gør dem til favoritter i en dame garderobe. Hvis du ønsker tøj der er tilpasset modens tendenser samtidig med det er tidløst er Le Grenier det helt rigtige valg. De er gode til at designe kollektioner der er til den mode elskende pige der gerne vil have næste sæsons it-items i garderoben samt kollektioner der indeholder modeller der er en klar garderobe klassiker.

Køb Le Grenier online

Loftet.dk er officiel online forhandler af Le Grenier til kvinder og piger. Vi modtager nye flotte styles fra Le Grenier flere gange om året. Hvad enten du er til feminin, casual, tight eller loose fit kan du finde det under brandet på webshoppen. Som eksklusiv forhandler af Le Grenier kan vi tilbyde damer et stort udvalg hvor du helt klart kan finde inspiration til din næste bytur eller et hverdags outfit. På Loftet.dk har vi altid 30 dages fuld returret på de varer du køber. Du skal blot udfylde den medsendte returformular og sende pakken tilbage.