Nué Notes

Fine kvaliteter til din hverdagsgarderobe

Om Nué Notes

Ejerne bag den populære multibrand-butik Nué shop, startede i 2007 mærket Nué Notes. Deres udvalg var til at starte med en lille eksklusiv læder kollektion, men efter at brandet mærkede stigende succes, udviklede kollektionen sig til at have et bredt udvalg af fine styles og accessoires. Designeren Anne-Dorthe Larsen arbejder med lækre kvaliteter af silke, læder, bomuld og uld for at fremstille den helt perfekte hverdagsgarderobe. Virksomhedens ambition er, at kunne formå at klæde alle kvinder på uanset type og ifølge Anne Dorthe er tøj ikke kun tøj, de tror på at style bliver skabt når ens personlighed og outfit bliver mixet.

 

Simpel, basic og perfekt designet tøj

Tøjmærket voksede hurtigt i popularitet og deres sortiment blev bredere inden for blandt andet skind, strik, jakker, nederdele, blomstrede skjorter, bluser og toppe. Kendetegnene for alle deres kollektioner er, at alt deres fashion tøj er produceret i lækre materialer. Tøjet er meget brugbart både til hverdag og til fester, og det er nemt at style med det man allerede har i sit klædeskab. Deres styles er en blanding mellem basics, simpelt og andre er mere iøjnefaldende.

 

Shop Nué Notes online hos Loftet.dk

På Loftet.dk er vi meget glade for at være forhandlere af det feminine mærke Nué Notes. Her hos Loftet elsker vi deres elegante og klassiske stil, og ikke mindst at alt er lavet af de bedste materialer. Vores sortiment byder på 100% viskose, heriblandt smukke blomsterprint, andre print og mønstre, og ensfarvet styles. I vores udvalg er der nederdele, skjorter, skirt, løse bukser og jakker. Det meste kan bruges som sæt, og hver for sig. Alt sammen kan købes online på vores webshop Loftet.dk.