Pico

Feminine og rå accessories til kvinder

Pico

Pico er et dansk brand der designer smykker og accessories til kvinder og piger. Alle Picos kollektioner er designet af ejeren Anne-Marie Pico, som åbnede den første butik i 2004 på Østerbro i København. Brandet designer alt fra ballerinaer, til tasker og hårbånd. Pico smykker er fremstillet af guldbelagt sølv og messing og er alt sammen nikkelfri. Hvis du er til farver og accessories, der følger modens tendenser er Pico et perfekt valg.

 

Feminine og trendy accessories

Accessories er den perfekte måde til at gøre noget ekstra ud af ens outfit og generelt en vigtig del af en dames styling. Pico designer flotte hår accessories som hårbånd i lækre farver og fine mønstre, der er perfekt til at give det sidste twist til en kvindes outfit. I brandets udvalg finder du også feminine og enkle smykker, der passer til enhver garderobe og anledning. Pico smykkerne fås både med et minimalistisk look med rå detaljer og et mere feminint look med krystaller og blomsterdesign.

 

Shop Pico online

Loftet.dk er online forhandler af Pico smykker og håraccessories til kvinder og piger. Enhver der ønsker at tilføje trendy accessories til sin garderobe vil ikke vælge forkert med Picos kollektioner. Du kan finde feminine hårbånd og smykker i lækkert design i vores brede Pico udvalg på loftet.dk. Brandets designs er med fine detaljer der gør dem unikke. Kig vores flotte udvalg igennem og bliv inspireret til dit næste accessories køb. Vi lover du ikke bliver skuffet.