Re Leone

Re Leone - Råt og feminint

Re Leone

Re Leone er et dansk tøjmærke til kvinder og piger, der designer kollektioner, som indeholder styles indenfor forskellige stilarter som rå, feminin og casual. Re Leone er til den moderigtige dame der enten ønsker et outfit med en rå kant eller et feminint look. Brandets kollektioner byder på mange forskellige styles, som for eksempel accessories, strik, nederdele, kjoler, tunikaer, skjorter, jakker og cardigans. Uanset sæson vil du altid kunne finde den nyeste mode i Re Leones brede udvalg. Vi er eksklusiv forhandler af Re Leone, du finder derfor altid den nyeste mode og et bredt sortiment på webshoppen.

Nutidig og populær mode

Re Leones kollektioner er populære og bliver hurtig en garderobe favorit. Brandet designer mode der lever op til en dames krav. Er du på udkig efter en skjorte med loose fit, en stram og enkel nederdel eller en flot mønstret bluse er Re Leone det rigtige valg. I udvalget finder du selvfølgelig tidens trends og nutidig mode der helt sikkert vil inspirere en kvinde. Udvid garderoben med blomsterprint, grafisk print, feminine toppe i blonder eller en skjorte med en mere rå kant. Med et Re Leone item får du et lækkert design i god kvalitet – brandet går absolut ikke på kompromis med noget.    

Køb Re Leone online

Loftet.dk er officiel online forhandler af Re Leone til kvinder og piger. I vores store udvalg kan du finde alt fra accessories til bluser og turtleneck modeller. Re Leone har styles der passer til alle stilarter og typer. Hvad enten du er på udkig efter lækre basis items eller styles i farver og print fra brandet, finder du det helt sikkert på webshoppen. Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb på Loftet.dk. Er størrelsen forkert eller ønsker du en helt anden model skal du blot sende varen retur til os.