Rope

Rope - råt og grafiskDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Rope

Rope er et dansk tøjmærke til kvinder og piger, der elsker feminine styles med en rå kant. Looket en dame får med Rope har attitude, er simpelt og med et grafisk udtryk der skaber en balance mellem det stilfulde og det rå. Med prints og kontrastdetaljer, skaber brandet spændende kollektioner sæson efter sæson. Ropes kollektioner inkluderer blandt andet jakker, bukser, skjorter, blazer, shorts, kjoler og toppe. Du får et kvalitetsprodukt der er designet ud fra modens tendenser, og vil derfor altid have en opdateret garderobe med nutidige mode favoritter.

Musthave mode fra Rope

Rope leverer konstant de nyeste musthaves, hvad enten det er flotte T-shirts med print eller toppe, kjoler, shorts eller sweatshirts. Brandet er især kendt for deres flotte overdele i forskelligt design som grafisk mønster, print, striber og meleret modeller. Ropes design er herreinspireret styles, rå styles, klassiske og casual styles. Kendetegnet ved deres kollektion er feminint design med et råt twist. I deres sortiment finder du både klassiske garderobe items og nutidig mode items som turtlenecks og jakker fremstillet af scuba materiale.

Køb Rope online

Loftet.dk er officiel forhandler af Rope til kvinder og piger, hvor du kan finde dit næste outfit til blandt andet fest samt hverdag. Webshoppens udvalg byder både på feminine og rå items, der kan være lige præcis det der mangler i din garderobe. Hvad enten du foretrækker striber, tern, grafisk mønster eller ensfarvet styles kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole eller top fra Rope. Loftet er eksklusiv forhandler af Rope, så tjek vores fine online udvalg ud, og bliv inspireret af brandets modeunivers. Vi garanterer at du finder en style du forelsker dig i. På Loftet.dk tilbyder vi dig altid 30 dages fuld returret. Hvis varen ikke lever op til din forventning skal du blot returnere dit køb.