Second Female

Dansk design med skandinavisk og minimalistisk touchDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Second Female tøj  

Second Female er et internationalt design brand til kvinder med rødderne plantet solidt i København. Second Female har siden år 2000 forsøgt at skabe kollektioner, som er sofistikerede og som har et internationalt design med det velkendte skandinaviske og minimalistiske touch. Succesen af brandet er siden eskaleret, og findes nu på internationalt plan. Second Female kan findes i lande som Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Spanien og Storbritannien, og nu kan du også shoppe Second Female online på Loftet.dk.


Køb de nyeste mode Kollektioner til kvinder online

Second Females kollektioner til piger er skabt af et moderne og energisk design team, der finder størstedelen af deres inspiration i Københavns små autentiske gader og ikke mindst den hyggelige atmosfære i den pulserende historiske storby. Når du står med de flotte styles fra kollektionerne i hånden, er du bestemt ikke i tvivl om det dekorative aspekt, kvaliteten og håndværket er helt i særklasse.

Loftet.dk er officiel forhandler af Second Female

Er du ude efter kvalitets tøj til en god pris med et lille strejf af luksus til hverdag eller byen, så tilbyder Loftet.dk dig det bedste indenfor brandet Second Female, så hvad enten du søger en top, t-shirt, kjole, jakke, tee, bluse, strik eller skjorte så har vi lige det du mangler. Second Females unikke og klassiske designs, fremhæver kvinders feminine snit, så du har muligheden for at udstråle sikkerhed og stil på din helt egen måde. Second Female er webshop exclusive og findes derfor ikke i vores butik. Shopper du online levere vi inden for 1-3 hverdage.