Tromborg

Økologiske skønheds og hudpleje produkter

Tromborg skønhedsprodukter

Tromborg er en stilren og eksklusiv skønhedsserie, der tilbyder parfume, makeup, hår– og hudplejeprodukter. Alt sammen noget du finder her på Loftet.dk. Tromborgs egen filosofi siger, at det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud på kort tid. Med det travle liv, de fleste i dag lever, er der kun få øjeblikke til selvforkælelse. Disse øjeblikke skal ikke bruges på uoverskuelige valgsituationer eller kryptiske produktinformationer. Sortimentet er derfor sammensat, så alt er let at gå til og passer indbyrdes.

Økologisk hudpleje – Tromborg

Tromborg er et anerkendt dansk skønheds og hudplejeprodukt brand, som går højt op i økologi. Produkterne indeholder derfor kun økologiske og naturlige ingredienser. Det vil sige, at du med god samvittighed kan bruge Tromborgs hudplejeserie til at rense dit ansigt og til at pleje ansigt og krop. Make up serien fra Tromborg er også bygget på de bedste og mest natulige ingredienser.

Tromborg make up online hos Loftet.dk

Tromborg make-up serien er let og transparent i farver og texture, og du får dermed et fejlfrit resultat hver gang.  Produkterne er lavet af de bedste ingredienser med æteriske olier, som både virker aromaterapeutisk og plejer og afstresser huden. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. Her på Loftet.dk finder du et bredt udvalg af Tromborgs populære og multiplejende produkter.