Living  

Alt til boligen - tid til ny indretning

Living

På Loftet.dk har vi forskellige produkter til hjemmet eller til den personlige gave. På webshoppen finder du forskellige brands blandt andet Bloomingvile, Otherwine, Frederik Bagger & Housedoctor, som garanterer dig kvalitetsprodukter til din indretning. På Loftet.dk sørger vi for at opdatere dig med de nyeste produkter både indenfor interiør og kvalitets madprodukter.

Alt til den personlige stil

Loftet har samlet et sortiment af glas, vaser, billeder, krydderier, chokolade og olie/eddike, hvilket giver dig lækre produkter til køkken og hjem. Derfor kan du være garanteret fine krydderiglasflasker til at pryde dit køkken og sikre dig gode madretter. Loftet.dk hjælper dig til at få den personlige stil, som du ønsker i dit hjem med blandt andet vaser, billeder, bakker og andet elegant interiør til boligen.

Shop til hjemmet online

På Loftet.dk er vi officiel forhandler af en lang række brands til boligen, hvilket giver dig et bredt sortiment af specialprodukter til madlavningen og indretningen. Hvid du ikke ønsker produktet sender du det blot retur i emballage og med returseddel inden for 30 dage.