Co'Couture

Nutidigt design med skandinavisk minimalisme og fransk chic

Om Co’Couture

Co’Couture er et nyt upcomming brand som blev etableret i efteråret 2015. To kvinder med masser af gåpåmod valgte at tage designerpennen i egne hænder, og starte deres eget mærke. De to piger lavede i samarbejde med et andet dansk mode brand det nye skud på stammen, som blev kendt som mærket Co’Couture. Brandet laver seks kollektioner hvert år, og deres kollektion er inspireret af skandinavisk minimalisme og fransk chic styling, så der skulle gerne være rig mulighed for at finde det helt rigtige look.

 

Feminint modetøj fra Co’Couture

Det nye tøjmærke ønsker at give deres kunder et opdateret look ved brug af edgy detaljer og lækre kvalitetsstoffer. Co’Couture er for enhver kvinde som ønsker at følge tidens tendenser og samtidigt ønsker et unikt look. Med brandets navn in mente holder de parisienne tæt på hjertet, og det er de sikre på at de fleste damer også gør. Derfor er tøjet en blanding af nordisk enkelthed og fransk sensuel chic. Resultatet er en helt perfekt silhuet med hver opmærksomhed rettet mod detaljerne, blandet med en snert af attitude. Hvis man bærer Co Couture skal man nyde friheden til at udtrykke sin egen styrke igennem feminin fashion med iøjnefaldende detaljer og høj-kvalitets materialer. Brandet blander simpel nordisk æstetik med fransk chic og ubesværet elegance til en meget overkommelig pris.

 

Loftet.dk er officiel forhandler af Co’Couture

Hos Loftet.dk forhandler vi brandet Co’Couture. Udvalget består af smukke skjorter med og uden print på, bluser i let stof, jakker, bomber jacket, kjoler med perfekt fit, nederdele, shorts og suits. Alt sammen kan købes online på vores webshop, eller du kan besøge en af vores Loftet butikker i henholdsvis Aalborg, Århus, Randers, Odense, Hjørring og Amager. Husk at du har fuld returret, når du handler hos os. Dette skal foregå indenfor 30 dage, du kan enten aflevere din vare i en af vores Loftet butikker, eller du kan vælge at sende den retur til vores webshop.