Dr. Denim

Dr. Denim perfect fitted jeans

Om Dr. Denim Jeans

Dr. Denim er et svensk jeans mærke, som specialiserer sig i at skabe de perfekte jeans til kvinder, som tilpasser sig netop dine former og giver dig den bedste følelse. Dr Denim går meget op i følelsen skal være ægte, og har derfor brugt meget tid på at udvikle og designe deres unikke og velsiddende bukser. De ved, at hvis du ikke føler, du ser godt ud i dine jeans, så har de ikke levet op til de krav, der stilles. De sætter kundens behov forrest og har formået at skabe velsiddende bukser, som er elsket af piger og kvinder verden over. Deres vision gå ud på at gøre drømme til virkelighed og dette sker gennem den store proces hvert par jeans gennemgår. Dette gælder alt fra den perfekte farve, mønster og vask. Igen er Dr Denims helt store fokus på pasform, og det er her de vinder hver gang.

Modellerne Kissy, Plenty og Solitarie går aldrig af mode

Dr. Denim har om nogle skabt tre favorit jeans hos de danske piger, nemlig deres kendte og højtelskede modeller som Kissy, Plenty og Solitarie. Med disse tre bestsellere beviser de, at deres jeans har overtaget gademoden og så til en særdeles fordelagtig pris. Disse tætsiddende tight jeans er super elastiske og tilpasser sig perfekt damers former og fremhæver dem plus at de er fantastisk behagelige.

Dr. Denim bukser – skabelsen af den perfekte jeans model til kvinder

Loftet forhandler Dr. Denim leggings jeans i et utal af farver og modeller. Du kan altid finde de nyeste styles hos os og da efterspørgslen på disse jeans er så store, sørger vi for der altid er nok til, at du kan få netop det par, du ønsker. Når først du har ejet et par er det umuligt at stoppe da komforten er helt i top og pasformen er perfekt. Køb dine nye Dr Denim jeans på Loftet i dag. Udover de populære Jeans og bukser forhandler Loftet også Dr. Denim shorts, t-shirts og top. Vi skrifter sortiment hver sæson så hold øje ude i vores fysiske butikker eller online her på Loftet.dk.