Mads Nørgaard

Mads Nørgaard – Innovativ dansk mode 

Om Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er et klassisk dansk københavner design brand, der har eksisteret siden 1986 . Mads Nørgaard eventyret startede med åbningen af en lille butik i København, hvorefter tingene hurtigt tog fart, da butikken oplevede enorm succes med deres enkle, tidsløse og klassiske designs, som danske kvinder den dag i dag stadig elsker. Deres ikoniske stribede T-shirts, toppe og trøjer blev hurtigt særdeles populære, og der måtte udvides sådan at salget kom i andre butikker også - da kvinder i hele landet ville have striberne ind i deres garderobe. I dag er der hos Mads Nørgaard både en dame og herre kollektion som emmer af kvalitet og enkelthed.


Tøj fra Mads Nørgaard

Hos Mads Nørgaard er der fokus på kvalitet og udvikling af luksus vare i høj kvalitet. Der bliver kælet for detaljerne og der bliver lagt dybe tanker bag alle små som store designprocesser. De mestre evnen til at tage det traditionelle og hver sæson give det et nyt spændende twist. De skaber kollektioner som er elegante og innovative, fulde af flotte mønstre, farver og lækre materialer. Hos Loftet.dk forhandler vi et bredt sortiment af Mads Nørgaard - og du finder alt lige fra toppe, T-shirts, bukser, jakker, termojakker, sweatpants, strik, tørklæder til kjoler og skjorter.

Mads Nørgaard strik kollektion - Mode med et twist

Loftet forhandler Mads Nørgaard fordi vi gerne vil tilbyde dig det bedste indenfor dansk design. Så hvad enten du søger den klassiske Mads Nørgaard buksedragt, den stilrene kjole eller de altid spændende og Mads Nørgaards signatur strik i mange smukke og unikke mønstre så har vi lige det du står og mangler. Så hvad enten du er til deres legendariske stribet rip bluser eller nye spændende kjoler, toppe, nederdele eller skjorter så kan du finde det hos Loftet.