Toga Pulla

Japansk unikt design

Toga Pulla

Det unikke brand Toga Pulla er startet af den japanske Award vindende designer og stylist, Yasuko Furata. Allerede i 1997 der er samme år, som hun blev uddannet designer var året, hvor hun udgav sin første kollektion Toga og har efterfølgende udgivet kollektionen Toga Pulla, som er både tøj og støvler. Looket for brandet er inspireret af vesten og japansk design. Derfor er brandet helt unikt og med et par Toga Pulla støvler får dit outfit et helt specielt udtryk. Brandet har formået at skabe unikt look, som er feminint og med kant, som gør støvlerne anvendelige til mange lejligheder og outfits. Støvlen i sig selv er flotte med de dekorative spænder. Toga Pulla er den nyeste trend og med dette brand, får du et par håndlavet kvalitets støvler, som er anerkendt i modebranchen.

Toga Pulla støvler på loftet.dk

Hos loftet er vi stolte af at forhandle Toga Pulla. Vi sætter altid kvalitet i højsædet og derfor er Toga det helt rette valg for os. Hvis du er modebevidst og elsker god kvalitet, så er Toga Pulla et must have i din garderobe. Vi mener at Toga Pulla passer perfekt ind i vores sortiment, da dette design er smukt, men samtidigt innovativt og anderledes fra mange andre brands der findes på markedet lige nu.

Shop online på loftet.dk

Loftet.dk er officiel forhandler af Toga Pulla, som med sit smukke design er perfekt til den modebevidste kvinde, som elsker god kvalitet. Når du shopper online, bliver støvlerne leveret til dig, og du kan prøve dem derhjemme. Hvis dit køb skal byttes, sender du blot varen retur med retursedlen, og vi klarer resten for dig. Du har altid 30 dages returret, når du shopper online på loftet.dk.