Cardigan  

Cardigans til kvinder

Cardigans

Loftet.dk har et stort udvalg af lækre cardigans til kvinder og piger. Der er flotte og alsidige cardigans fra forskellige brands som Custommade, Modström, Moves, By Malene Birger og Baum und Pferdgarten. Er du på udkig efter en moderigtig og smuk cardigan er Loftet.dk det helt rigtige sted. Vi vægter pasform og kvalitet højt, og du finder derfor cardigans i lækre kvaliteter som uld, bomuld og viskose. Damer kan vælge imellem forskellige styles på webshoppen – korte, lange, mønstret, ternet, meleret og ensfarvet. Du finder alt fra den klassiske ensfarvede cardigan til tweed jakke modellen.

Lækre cardigans til alle

Hver sæson kan du finde flotte cardigans online på Loftet.dk, der bærer præg af den nyeste mode. Kvinder kan få modeller der er korte, med mellemlængde og den populære lange cardigan der når til omkring knæene. Man kan selvfølgelig også finde cardigans med et oversize fit, som har været en del af modebilledet de sidste mange sæsoner og fortsætter med at være det. Det er blevet en sand klassiker i en dame garderobe, og et musthave. Ens for alle cardigans i Loftets sortiment er at de er af høj kvalitet, det er lækkert design og de er trendy på hver deres måde.

Shop cardigans online

Loftet.dk er online forhandler af cardigans til kvinder og piger fra forskellige populære brands. Tager du et kig på vores udvalg vil du uden tvivl forelske dig i en af modellerne og finde din nye garderobe favorit. Cardiganen er uundværlig i klædeskabet da den har et utal af styling muligheder, den kan bruges til stort set alt. Uanset årstid er cardiganen en vinder – den chunky uld cardigan er perfekt til de kolde måneder og den tynde og lette cardigan til de kølige sommeraftner. Med en cardigan er du altid dækket ind. Husk at du altid har 30 dage til at fortryde og returnere dit køb.