Personlig pleje

Loftet

Personlig pleje

På Loftet.dk finder du, ud over tøj, sko og accessoires også et udvalg af personlige plejeprodukter. De plejeprodukter vi kan tilbyde, har vi udvalgt med omhu, med fokus på god kvalitet og naturbaserede ingredienser.

Skønhedsprodukter fra Tromborg

Vi har et bredt udvalg af hudplejeprodukter fra det danske brand Tromborg. Produkterne fra dem er økologiske og produceret med det formål at pleje huden på den mest naturlige måde.

Økologisk hudpleje fra Amazing Space 

Mærket Amazing Space producerer en bred skare af plejeprodukter som sæbe, showergel, bodylotion, ansigtscreme, conditioner, selvbruner, cleanser, tonic, øjencreme, rynkecreme, ansigtsmasker, exfoliator, hånd- og fodcreme, olier samt vitaminpiller. Amazing Space er et specifik brand, vi har valgt at forhandle for at tilbyde vores kunder den bedste skønhedsmæssige oplevelse – både resultatmæssigt, men også af hensyn til miljøet, da Amazing Space udelukkende producerer økologiske plejemidler, uden parabener og syntetiske farvestoffer. Shop et udvalg af disse personlige skønhedsprodukter her på Loftet.dk.