Leggings

LoftetDEN VALGTE KATEGORI INDEHOLDER INGEN PRODUKTER

GÅ TIL NYE VARER

Leggings

Leggings er en beklædningsdel til piger, der kan bruges under nederdele og kjoler. Leggings er behagelige og komfortable at gå klædt i, da de er elastiske, og sætter sig pænt til uden at stramme. 

Basis Leggings til kvinder og piger

Hos Loftet.dk har vi altid Modströms populære basis leggings i sortiment. De er lavet i en super blød kvalitet, som gør, at du får lyst til at tage dem på til både hverdag og fest. Vi har mange forskellige styles indenfor leggings, og du kan derfor shoppe skindleggings, imiterede ruskindsleggings og glimmerleggings fra kvalitetsbrands fx By Malene Birger, Mads Nørgaard og Modström.

Loftet forhandler Leggings

Loftet forhandler både basis-leggings, der sidder godt og leggings med print, der dresser dit outfit op. Leggings er med god pasform er et must-have både sommer og vinter. Loftet har både lange og trekvarte leggings i de blødeste kvaliteter. Hvis den købte vare ikke passer i størrelsen eller bare ikke er som forventet, så medbringer du den bare i vores fysiske butik, eller sender den retur til webshoppen med retursedlen.