T-Shirts

Loftet

 T-shirts

Loftet elsker T-shirts, fordi de er super anvendelige. Vi har T-shirts som er festlige og andre som er mere casual til hverdag. Loftet forhandler flere streetmærker, der laver fede T-shirts med prints og tryk. Loftet.dk har rigtig mange forskellige T-shirts – både basis og med flotte detaljer.

Flotte T-shirts til hverdag og fest

På loftet.dk forhandler vi blandt andet brands som Le Fix, Moves By Minimum, Levis, Tommy Hilfiger, Les Deux, Modström, Custommade, Wood Wood , By Malene Birger og Calvin Klein. Derfor er du altid sikret et meget bredt udvalg af forskellige styles, print og forskellige detaljer der gør vores T-shirts perfekte til forskellige outfits.

Køb T-shirts online

På loftet.dk forhandler vi T-shirts til kvinder, som er ideelle uanset hvilken anledning. Vi giver dig et bredt sortiment at vælge mellem, så du kan få det brand eller den model du søger. Når du shopper online på Loftet.dk, så yder vi fuld returret på dit køb inden for 30 dage. Du medbringer blot varen i din Loftet butik eller sender den retur til webshoppen med retur sedlen, og vi klarer resten for dig.